Tesla Rabatt – Spar opptil 10.000kr på din nye Tesla!

Tesla Rabatt
Tesla Rabatt på bestilling av ny bil via henvisningslenke

Få Rabatt på Tesla med Henvisningslenke og Spar opptil 10.000 kr

Å kjøpe en Tesla er en spennende investering i fremtidens bærekraftige transport. En måte å spare penger på når du kjøper en Tesla, er å dra nytte av Tesla henvisningsprogrammet. Ved å bruke en henvisningslenke fra en eksisterende Tesla-eier, kan du potensielt spare opptil 10.000 kr på ditt kjøp.

Bestill Tesla her:
https://www.tesla.com/RabattNO

Her er hvordan det fungerer:

 1. Finn en Tesla-eier med en aktiv henvisningslenke: Det første trinnet er å finne noen som allerede eier en Tesla og har en aktiv henvisningslenke. Dette kan være en venn, familiemedlem eller til og med noen du kjenner gjennom Tesla-samfunnet.
 2. Be om henvisningslenken: Når du har funnet noen med en aktiv henvisningslenke, kan du be om at de sender den til deg. Henvisningslenken gir deg tilgang til rabatten.
 3. Bruk henvisningslenken når du bestiller din Tesla: Når du er klar til å bestille din Tesla, må du sørge for å bruke henvisningslenken under bestillingsprosessen. Dette vil koble deg til den eksisterende Tesla-eieren og gi deg rabatten.
 4. Spar penger: Etter at bestillingen er fullført, vil rabatten automatisk bli trukket fra prisen på din Tesla. Dette kan variere, men du kan potensielt spare opptil 10.000 kr eller mer avhengig av hvilken modell du velger.

Generelt om Elbiler

Elbiler har blitt stadig mer populære de siste årene, takket være deres miljøvennlige egenskaper og økonomiske fordeler. Her er noen generelle punkter om elbiler:

 • Miljøvennlige: Elbiler er drevet av elektrisitet, noe som betyr at de ikke avgir utslipp av skadelige stoffer som bensin- eller dieseldrevne biler. Dette reduserer luftforurensning og bidrar til å bekjempe klimaendringene.
 • Lavere driftskostnader: Elbiler har lavere driftskostnader sammenlignet med konvensjonelle biler. Strøm er generelt billigere enn bensin eller diesel, og elbiler krever mindre vedlikehold.
 • Stille og jevn kjøring: Elbiler gir en stille og jevn kjøreopplevelse, siden de ikke har en bensinmotor som lager støy. Dette gir en behagelig kjøreopplevelse.
 • Rekkeviddebegrensninger: Selv om rekkevidden på elbiler har økt betydelig de siste årene, har de fortsatt begrensninger sammenlignet med bensin- eller dieselbiler. Dette kan være en vurdering når du velger en elbil.

Generelt om Tesla

Tesla, grunnlagt av Elon Musk i 2003, har blitt en pioner innen elbilindustrien. Selskapet er kjent for å produsere elbiler med imponerende rekkevidde, ytelse og avanserte teknologiske funksjoner. Noen nøkkelpunkter om Tesla inkluderer:

 • Innovativ teknologi: Tesla har introdusert en rekke teknologiske fremskritt i bilindustrien, inkludert Autopilot, som gir halvautonom kjøring, og over-the-air programvareoppdateringer.
 • Bredt utvalg av modeller: Tesla tilbyr flere elbilmodeller, inkludert Model S, Model 3, Model X og Model Y, som passer forskjellige behov og budsjetter.
 • Supercharger-nettverk: Tesla har et omfattende nettverk av Supercharger-stasjoner over hele verden, som gjør lange reiser enklere ved å tilby rask lading.

Tesla i Norge

Tesla har hatt stor suksess i Norge, der et sterkt fokus på miljøvennlig transport har gjort elbiler svært populære. Noen fakta om Tesla i Norge inkluderer:

 • Høy andel av elbilmarkedet: Tesla har hatt en betydelig andel av elbilmarkedet i Norge, med mange norske bilister som velger Tesla-modeller som sitt foretrukne kjøretøy.
 • Støtte fra myndighetene: Norge tilbyr insentiver for elbil-eiere, inkludert reduserte avgifter, gratis bompassering og tilgang til kollektivfelt.
 • Infrastruktur: Norge har et godt utviklet ladeinfrastruktur, inkludert Tesla Supercharger-stasjoner, som gjør det praktisk å eie en Tesla i landet.

Tesla Tips

Å eie en Tesla kan være en flott opplevelse, men her er noen tips for å få mest mulig ut av din Tesla-opplevelse:

 • Planlegg lading: Ha alltid en ladestrategi, spesielt på lengre turer. Bruk Tesla Supercharger-nettverket for å minimere ventetiden.
 • Utforsk Autopilot-funksjonene: Tesla har avanserte førerassistansesystemer. Lær hvordan du bruker Autopilot-funksjonene riktig for en tryggere kjøreopplevelse.
 • Oppdater programvaren: Hold Tesla-programvaren oppdatert for å dra nytte av de nyeste funksjonene og forbedringene.
 • Ta vare på batteriet: Følg retningslinjene for batterivedlikehold for å maksimere batteriets levetid.
 • Delta i Tesla-samfunnet: Delta i Tesla-samfunnet for å få råd, dele erfaringer og lære mer om Tesla-livet.

Med disse tipsene og muligheten til å dra nytte av henvisningsprogrammet, kan du få en flott Tesla-opplevelse samtidig som du sparer penger.

Scroll to Top