Bybit Copy Trading – Kopier proffe tradere, gratis!

Copy Trading er en funksjon som lar investorer automatisk kopiere handelsstrategiene til erfarne tradere i markedet. Bybit er en populær kryptovalutabørs som tilbyr en copy trading-tjeneste som hjelper brukerne med å maksimere sine investeringer og redusere risikoen ved å følge handelsstrategiene til vellykkede tradere.

Fordeler med Copy Trading på Bybit:

 1. Tidsbesparende: Copy trading eliminerer behovet for kontinuerlig overvåking av markedet og utfører handler på dine vegne, basert på strategiene til den valgte traderen.
 2. Erfaring er ikke nødvendig: Nybegynnere i kryptovalutahandel kan dra nytte av copy trading ved å lære av og følge de beste traderne i bransjen.
 3. Diversifisering: Ved å følge flere tradere, kan du diversifisere investeringsstrategiene dine og redusere risikoen.
 4. Tilpasningsdyktig: Du kan velge traderne du vil følge basert på deres tidligere resultater og risikotoleranse.

Ulemper med Copy Trading på Bybit:

 1. Avhengighet: Copy trading kan føre til en avhengighet av å stole på andres strategier, og man kan miste evnen til å utvikle sine egne handelsferdigheter.
 2. Ingen garanti for fortjeneste: Selv om du kopierer en vellykket traders strategi, er det ingen garanti for at den samme strategien vil gi fortjeneste i fremtiden.
 3. Risiko: Det er alltid en risiko involvert i handel, og copy trading er ikke noe unntak.

Slik kommer du i gang med copy trading hos Bybit:

1. Opprett en konto her
2. Foreta et innskudd av USDT til din Bybit konto (Dersom du overfører en annen valuta må du selge den til USDT)
3. Gå hit og velg “transfer”. Vi må flytte dine USDT til derivates account
4. Deretter kan du inn på copy trading her, eller velg tools -> copy trading
5. Finn en trader du vil følge og velg copy
6. Velg hvor mye du vil sette inn og dine foretrukkede innstillinger. Husk at noen tradere åpner ganske mange traders, så sett av til det. Har du f.eks. 1000 USDT, så ikke sett 250 USDT per trade.

Gebyrer på Bybit:

Bybit opererer med en “maker-taker” gebyrstruktur, som betyr at de som legger til likviditet i ordreboken (makere) betaler lavere gebyrer enn de som tar likviditet fra ordreboken (takere). Gebyrene varierer basert på volumet du handler, og de tilbyr også rabatter for større volumer.

Generell informasjon:

Bybit er en kryptovalutabørs som fokuserer på derivathandel, inkludert margin- og futureshandel. Denne plattformen tilbyr profesjonelle tradere muligheten til å utnytte sine handelsferdigheter og strategier med avanserte verktøy og funksjoner. I denne artikkelen vil vi utforske Bybits funksjoner, handelsinstrumenter, likviditet, sikkerhet og gebyrstruktur sett fra en profesjonell traders perspektiv.

Handelsinstrumenter og funksjoner

 1. Perpetual Contracts: Bybit tilbyr “perpetual contracts”, som er futureskontrakter uten utløpsdato. Disse kontraktene gjør det mulig for tradere å ta posisjoner på kryptovalutaer uten å måtte eie de underliggende myntene. Perpetual contracts kan handles med opptil 100x giring, noe som gir økt eksponering og potensiell avkastning.
 2. Marginhandel: Profesjonelle tradere kan dra nytte av Bybits marginhandelsfunksjoner, som gir dem muligheten til å låne kapital for å øke eksponeringen i en handel. Dette kan øke potensielle gevinster, men også potensielle tap.
 3. Trading Tools: Bybit tilbyr avanserte tradingverktøy som støtter profesjonelle handelsstrategier. Plattformen har en rekke ordretyper, inkludert limit, market og stopp-ordrer, samt trailing stopp og take profit-ordrer. Dette gir tradere fleksibilitet og kontroll over sine handler.
 4. API: Profesjonelle tradere kan dra nytte av Bybits API for å automatisere handelsstrategier og integrere med tredjeparts verktøy og plattformer.

Likviditet og slippage

Bybit har høy likviditet, noe som betyr at tradere kan forvente rask og enkel utførelse av ordre, selv i perioder med høy volatilitet. Dette reduserer risikoen for slippage, noe som kan ha en betydelig innvirkning på en traders P/L (profit and loss).

Sikkerhet og regulering

Bybit tar sikkerhet på alvor og bruker avanserte sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes midler og personlige opplysninger. Plattformen bruker kaldlagring for å oppbevare størstedelen av kundenes kryptovaluta, og den benytter seg av tofaktorautentisering (2FA) for å øke kontosikkerheten.

Gebyrstruktur

Bybit opererer med en “maker-taker” gebyrstruktur, som belønner tradere som legger til likviditet i ordreboken (makere) med lavere gebyrer enn de som tar likviditet fra ordreboken (takere). Gebyrene varierer basert på volumet som handles, og Bybit tilbyr rabatter for større volumer. Vanlig sats er 0.1%. Ved bruk av vervekoden “Dagenspenger” får du økt innskuddsbonus når du registrerer deg hos Bybit.

Vervekode:

Bruk vervekoden “Dagenspenger” ved registrering på Bybit for å få tilgang til eventuelle fordeler og kampanjer som tilbys av børsen.

Table of Contents
Scroll to Top