Tesla vervelenke - Få opptil 10.000 på ny Tesla
ved å bruke lenken under

Tesla registering: https://www.tesla.com/no/bonusNO

Tesla vervekode/vervelenke gir deg ekstra fordeler når du skal bestille din nye bil! Tesla henvisningslenke gir en fordel til vedkommende som bestiller ny bil og til vedkommende som inviterte til kjøp av Tesla.

Tesla henvisningskode er et program som tilbyr belønninger for eksisterende Tesla-eiere som henviser nye kunder til merket. Dette kan være nytting både for den som henviser og den som blir henvist.

Belønningene har variert over tid. Tidligere belønninger har inkludert gratis superlading i en begrenset tid, rabatter på tilbehør eller til og med muligheten til å vinne en ny Tesla. De spesifikke belønningene kan variere avhengig av region, og de kan endres over tid basert på Tesla’s policyer. For mer informasjon om Tesla sine loot box vilkår, se: https://www.tesla.com/no_no/support/loot-box

Det er viktig å merke seg at henvisningskoden må brukes på tidspunktet for bestilling og kan ikke legges til etter at kjøpet er fullført. Det er også viktig å sjekke de aktuelle betingelsene og vilkårene for programmet, da det kan være visse restriksjoner eller krav.

Hvis du er interessert i å kjøpe en Tesla og kjenner noen som allerede eier en, kan det være verdt å be om deres henvisningskode for å se hvilke belønninger du kan dra nytte av. Alternativt, hvis du allerede eier en Tesla og kjenner noen som er interessert i å kjøpe en, kan du dele din henvisningskode med dem for å motta potensielle belønninger.

Scroll to Top